De legendarische naam ‘Gordini’ zal autoliefhebbers meteen een belletje doen rinkelen. Hij symboliseert passie en dat vormt in ons geval geen loze kreet, maar juist de drijfveer. Grootgebracht met een fascinatie voor ‘mooi blik’ kopen wij uitsluitend auto’s in die bij ons een warm gevoel oproepen. Sterker nog, regelmatig kunnen we zelf de verleiding niet weerstaan om er zelf een poosje in rond te toeren, alvorens we ze op deze website aanbieden. Wij begrijpen dus helemaal wat u beweegt om naar dat ene specifieke model te komen kijken.

De uitdaging ligt voor ons in de inkoop, want kwalitatief leggen we de lat hoog. Bij elk type auto verdiepen we ons in de sterke en zwakke punten. We vinken een lijstje met criteria af en doen alleen zaken als het totale plaatje klopt, inclusief de proefrit en de bijgeleverde documentatie. Met dezelfde kritische blik mag u vervolgens uw favoriet binnen ons aanbod bekijken. Neem er de tijd voor, stel vragen, maak bij serieuze interesse gebruik van de mogelijkheid om proef te rijden.

Juist om u die tijd te gunnen en om uw vragen uitgebreid te beantwoorden werken wij altijd op afspraak. Dat kan ook ’s avonds, op zaterdag en zondag. Er is ons alles aan gelegen dat u een weloverwogen keuze maakt, waaraan u jarenlang plezier zult beleven. Niet voor niets zien wij menig klant later terug met een nieuwe behoefte en nemen we de in te ruilen auto graag weer in onze voorraad op, mits goed onderhouden. Het warme gevoel blijft…

Graag tot ziens bij Gordini.nl!

Met vriendelijke groeten,

Patrick Berends

P.S.: neem regelmatig een kijkje op onze website, want wij komen telkens met interessante nieuwe auto’s ‘thuis’!